Теленор предлага двойни мегабайти с планове . Предложението, което е в

...
Теленор предлага двойни мегабайти с планове . Предложението, което е в
Коментари Харесай

Двойни мегабайти дава Теленор с планове Интернет

Теленор предлага двойни мегабайти с планове . Предложението, което е в действие до 30 април, важи при подписване на двугодишен контракт за всички частни и бизнес клиенти. Допълнителните мегабайти се дават автоматизирано, всеки месец, и са годни единствено на територията на България.
Двойните мегабайти ще бъдат включени единствено в проекти Интернет 15.99, 20.99 и 29.99 на месец. Освен опция за бързо и безпрепятствено сърфиране в мрежата на Теленор, те включват още и безвъзмезден достъп до услугата, а предпочелите двете по-високи разновидности на проекта ще имат и безвъзмезден достъп до цифровите услуги HBO Go за първите 24 месеца и Play Diema Extra за първите 12 месеца от контракта.
 Само онлайн от Теленор: SAMSUNG Galaxy A12 128GB Dual с 30% отстъпка Само онлайн от Теленор: SAMSUNG Galaxy A12 128GB Dual с 30% отстъпка
Теленор ще предложи на своите клиенти специфична онлайн оферта при покупка на   SAMSUNG Galaxy A12 128GB Dual. В седмиците от...
За оптималното потребление на двойните мегабайти способства и мрежата на Теленор - през ноември 2020 година за трети следващ път на Теленор бе връчен документа Best in Test за качество на мрежата на интернационалната компания за премерване на мобилни мрежи umlaut.
Пълна информация за специфичните оферти и други артикули и цифрови услуги на Теленор е налична на, посредством позвъняване на номер 123, както и във всички магазини на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР